top of page
Programele WeSlim
  • E timpul să renunțăm la preconcepția că slăbitul trebuie să fie un chin.
  • Am fost învățați că o viață sănătoasă reprezintă restricții, efort și severitate. 

  • Cum ar fi dacă mâncarea, dușmanul siluetei noastre, ne-ar deveni aliat?

logo2.01.png
“Nu există nicio cale care duce la fericire; fericirea este însăși calea.”
 Thich Nhat Hanh
Roua (30).jpg
Dr. Carmen IONICĂ

Coordonator Program

Medic Primar Chirurgie Generală

"WeSlim își propune să schimbe viețile oamenilor într-un mod relaxant, plăcut și natural. Cu ajutorul specialiștilor noștri în tot ceea ce ține de sănătatea corpului și sănătatea mintală, vom parcurge împreună un drum plin de satisfacție personală, iubire de sine și acceptare. Vom învăța că “metoda biciului” nu este cea eficientă, că slăbitul nu este o destinație, ci un stil de viață, și că nu trebuie să renunțăm la bucuriile alimentare pentru a ne menține greutatea ideală. 
Programul WeSlim este un concept revoluționar care abordează o provocare comună – slăbitul – dintr-un unghi nou. Cu ajutorul specialiștilor noștri în domeniu, abordăm problemele clienților din interior spre exterior – de la minte către trup.
 
Clienții noștri învață să se înțeleagă pe ei și obiceiurile lor alimentare, să dezvolte mecanisme sănătoase prin care să depășească tentațiile zilnice și să nu mai apeleze la mâncare în situații de stres. Pe tot parcursul procesului aceștia sunt susținuți și încurajați, învățând astfel să se mențină la greutatea dorită pe tot parcursul vieții lor. "
4 pasi .jpg
6 pasi.jpg
2.png

TU, mamă în devenire!

  • Ai grijă de tine! Bebelușul tău depinde în totalitate de tine!

  • O alimentație echilibrată în timpul sarcinii contribuie la o naștere ușoară și un bebeluș sănătos 

  • Echipa noastră multidisciplinară vine în ajutorul tău cu sfaturi care au trecut proba practică și care au făcut mii de mămici fericite!

3.png

TU, proaspătă mamă!

  • Ai grijă de tine! Bebelușul tău depinde în totalitate de tine!

  • O alimentație echilibrată după ce ai născut, mai ales dacă alăptezi este la fel de importantă şi trebuie să asigure acelaşi aport de elemente nutritive bebeluşului în creştere, dar și ție dacă  îti dorești să revii la greutatea cu care te simți confortabilă!

  • Echipa noastră multidisciplinară vine în ajutorul tău cu sfaturi care au trecut proba practică și care au făcut mii de mămici fericite!

Web_1000_843_ 2019_Roua_Balon Intragastr
logo2.01_edited_edited_edited.png
Consultația Inițială GRATUITĂ

celor care achiziționează 

primele 20 de programe online.   

bottom of page