top of page
ECHIPA

Cu ajutorul specialiștilor noștri în domeniu, abordăm problemele clienților din interior spre exterior – de la minte către trup. Clienții noștri învață să se înțeleagă pe ei și obiceiurile lor alimentare, să dezvolte mecanisme sănătoase prin care să depășească tentațiile zilnice și să nu mai apeleze la mâncare în situații de stres.

Pe tot parcursul procesului aceștia sunt susținuți și încurajați, învățând astfel să se mențină la greutatea dorită pe tot parcursul vieții lor. 

Roua (30).jpg
Dr. Carmen IONICĂ

Coordonator Program

Medic Primar Chirurgie Generală

Experiență în Managementul Endoscopic și Chirugical al Obezității

"WeSlim își propune să schimbe viețile oamenilor într-un mod relaxant, plăcut și natural. Cu ajutorul specialiștilor noștri în tot ceea ce ține de sănătatea corpului și sănătatea mintală, vom parcurge împreună un drum plin de satisfacție personală, iubire de sine și acceptare. Vom învăța că “metoda biciului” nu este cea eficientă, că slăbitul nu este o destinație, ci un stil de viață, și că nu trebuie să renunțăm la bucuriile alimentare pentru a ne menține greutatea ideală. 
Programul WeSlim este un concept revoluționar care abordează o provocare comună – slăbitul – dintr-un unghi nou. Cu ajutorul specialiștilor noștri în domeniu, abordăm problemele clienților din interior spre exterior – de la minte către trup.
 
Clienții noștri învață să se înțeleagă pe ei și obiceiurile lor alimentare, să dezvolte mecanisme sănătoase prin care să depășească tentațiile zilnice și să nu mai apeleze la mâncare în situații de stres. Pe tot parcursul procesului aceștia sunt susținuți și încurajați, învățând astfel să se mențină la greutatea dorită pe tot parcursul vieții lor. "
poza CV 1.png
Nutriționist 
DEMETRESCU/SPIRIDON Ana Maria
Cu ce ne poate ajuta concret un program cu Doamna Demetrescu Spiridon:
 • Este specialistul care îți poate oferi o dietă personalizată, în funcție de regimul tău de viață și de obiectivul pe care ți l-ai propus înainte de a intra în cabinetul lui.  

 • Dansa va lua în considerare tipul de activități pe care le ai zilnic, vârsta, sexul, înălțimea, greutatea, starea de sănătate, eventualele sensibilități, alergii sau afecțiuni, chiar și preferințele culinare (nu, nu îți spune imediat că trebuie să renunți la ce îți place cel mai mult). 

 • Scopul dansei este să conceapă un stil de alimentație funcțional pe care să îl poți menține pe termen lung și care să te ajute să fii mai sănătos, mai energic, pentru a te simți mai bine în pielea ta.

 • Doamna Demetrescu Spiridon te ajută să economisești timp și bani, oferindu-ți o soluție eficientă, astfel încât nu vei mai fi nevoit să treci de la o dietă la alta, să încerci un ceai-minune după altul sau un alt set de pastile, sperând că poate de data asta soluția aleasă va funcționa.

Metabolic Roua.jpg
Health & Life Coach
Dr. Corina BALAN

Cercatatorii în biofizica, medicină și fizică cuantică au confirmat că mintea are un rol important în tot ceea ce înseamnă existența noastră. De aceea, ne completăm serviciie noastre și cu acest aspect privind setarea mentală pentru obținerea obiectivelor propuse în sănătate. În acest sens, avem sprijinul d-nei dr. Corina Bălan.

Și-a desăvârșit experiență de medic în sistemul sanitar timp de 6 ani, a învățat despre marketing și dezvoltare personală în industria farmaceutică timp de 13 ani. 

După toată aceaste experiențe și-a îndreptat atenția către medicină holistică și alternativă, a început studiul în coaching pentru stil de viață sănătos, din toate punctele de vedere: trup, minte, suflet, absolvind cursuri în domeniul alimentației sănătoase, Reiki Usui, Behavioral Life Coach, NLP.

Cu ce ne poate ajuta concret un program cu dna dr. Bălan:

 • descoperirea comportamentelor și credințelor care duc la eșecul în lupta cu kg

 • înțelegerea mecanismelor comportamentale care duc la excesul de greutate

 • “programarea” minții pentru success în inițierea și menținerea unui stil de viață sănătos 

 • planificarea și stabilirea de obiective precise, obiective, realiste și măsurabile în timp

 • monitorizarea și dialogul pe termen mediu și lung pentru atingerea obiectivelor propuse

1590329332539blob.jpg
Psiholog Clinician specializată în Tulburari de Comportament Alimentar si Mâncat Emoțional; Specialist Mindfulness

Master în psihologie clinică și consiliere psihologică 

Aura ACASANDREI

Cu ce ne poate ajuta concret un program cu dna psiholog clinician Aura Acasandrei:

 • vei învața tehnici eficiente pentru ca emoțiile să nu-ți mai distorsioneze realitatea și bunul mers al vieții tale sociale, personale sau profesionale

 • vei primi sfaturi clare și pertinente despre cum să faci față emoțiilor și situațiilor stresante din viața ta

 • vei învăța cele mai eficiente tehnici pentru ca poftele să nu-ți mai controleze viața niciodată

Cum se va schimba viata ta:

 • vei reuși să-ți controlezi eficient poftele

 • vei învăța să vorbești deschis și sincer despre emoțiile tale

 • vei depăși mai ușor momentele de deprimare sau anxietate

 • te vei simți mai puțin izolat sau judecat

logo2.01_edited_edited_edited.png
Consultația Inițială GRATUITĂ

celor care achiziționează 

primele 20 de programe online.   

 • Un mod plăcut de a slăbi

 • Sănătatea ta, alegerea ta

 • Impreună pentru o viață sănătoasă

 • Drumul către nouă ta viață

logo2.01.png
bottom of page