top of page
Caută

V-aţi întrebat de ce rezultatele din cura de slăbit nu se păstrează?

Aura Acasandrei, membra a echipei multidisciplinare WeSlim Romania, este psiholog clinician acreditat cu o formare universitară în psihanaliză, formator educațional în lucrul cu copiii , specialist mindfulness, cu  experiență de peste 10 ani  in Terapii orientate pe soluții și Tulburări de Comportament Alimentar.


Rezultatele terapiei apar de obicei de la prima consultație, care poate fi urmată de un program pe mai multe săptămâni care să te asigure că vei putea menține rezultatele pe termen lung.Cu toții am trecut prin momente dificile, stresante. Cu toții ne-am simțit la un moment dat copleșiți de emoții negative.Și fiecare dintre noi a reacționat cum s-a priceput mai bine. Mulți dintre noi mănâncă emoţional din când în când. În momentul în care însă acest mâncat pe fond emoţional devine un comportament care se repetă zi de zi, pe termen lung ne poate aduce nu doar kilograme în plus, ci şi multe boli, multă suferinţă şi o stimă de sine scăzută.

Orice drum este mai ușor atunci când ai alături persoana potrivită. Dacă vrei ca noi să fim acel prieten care să te înțeleagă și să te însoțească pe drumul schimbării, te așteptam să facem această călătorie împreună.

Echipa WeSlim te va ajuta să treci peste orice moment dificil din viața ta și să atingi cu succes greutatea pe careți-o dorești.


Exista multe motive pentru care un om ar putea manca excesiv. Indiferent de motivul pentru care a inceput, mancatul compulsiv devine rapid un obicei. Specialiştii estimează că 95% dintre diete eşuează deoarece dietele standard nu se adresează adevăratei cauze: problemele emoţionale. - Vei învața tehnici eficiente pentru ca emoțiile să nu-ți mai distorsioneze realitatea și bunul mers al vieții tale sociale, personale sau profesionale. - vei primi sfaturi clare și pertinente despre cum să faci față emoțiilor și situațiilor stresante din viața ta. -vei învăța cele mai eficiente tehnici pentru ca poftele să nu-ți mai controleze viața niciodată. Cum se va schimba viata ta dupa...

  • vei reuși să-ți controlezi eficient poftele

  • vei învăța să vorbești deschis și sincer despre emoțiile tale

  • vei depăși mai ușor momentele de deprimare sau anxietate

  • te vei simți mai puțin izolat sau judecat


V-aţi întrebat de ce rezultatele din cura de slăbit nu se păstrează?

De kilogramele în plus putem scăpa mult mai uşor si pe termen lung daca identificăm si vindecăm cauza care stă in spatele impulsului de a manca.

Nu suntem obisnuiţi să ne identificăm emoţiile şi să le trăim în mod optim. Trebuie să învăţăm să le gestionam, să nu le mai ignorăm sau sa le negăm.


Ce ar fi dacă am lasa emoțiile să vină? Să stăm puțin cu ele și să vedem ce putem înțelege din asta, asistat de un specialist in domeniu. Aici este omul cu adevărat puternic: cel care înfruntă, nu cel care ascunde, ignoră, fuge.


Acum este cel mai bun moment pentru a iniția călătoria către o versiune a ta mai sănătoasă, mai suplă și mai fericită.


57 afișări0 comentarii

Comments


bottom of page