top of page
Caută

BENEFICIILE MÂNCATULUI INTUITIV


🛑 Rata obezitatii si numarul persoanelor supraponderale se afla intr-o continua crestere, in conditiile in care tot mai multi oameni tin diete in fiecare an. Acest lucru a dus intr-un final la concluzia ca este nevoie de o alta abordare in privinta alimentatiei sanatoase. Multe studii au descoperit implicatiile pozitive ale mancatului intuitiv, printre care se numara un index de masa corporala in scadere, o mentalitate mai sanatoasa in privinta mancarii, niveluri mai scazute de cortizon si o imagine de sine mai buna.


💧Persoanele care mănâncă intuitiv sunt mai ferite de efectul yo-yo al dietelor, intruct NU încurajează comportamentele care duc la mâncat emoțional. Acestea nu mănâncă în lipsa senzației de foame, pentru a reduce stresul din cauza factorilor de natură socială sau că să se răsplătească pentru s-au privat de anumite alimente.


💧Studiile au arătat în unanimitate acest stil de viață ajută la păstrarea unei greutăți corporale normale pe termen lung, fără fluctuații semnificative, un nivel de stres redus și o stare generală de sănătate mai bună.


💧În plus, hrănirea intuitivă poate duce și la niveluri mai mici de stres și cortizon, cunoscut și că hormonul stresului, care este legat de creșterea în greutate, modificări de dispoziție și probleme cu somnul. 


💧Oamenii care se concentrează pe sănătate, mai presus de greutate, au o stare emoțională mai bună, potrivit studiilor și au o disponibilitate mai mare pentru mișcare, posibil fiindcă își apreciază corpul mai mult și au mai multă energie.


👉PASUL 1: Programare pentru consultația inițială


👉PASUL 2: Efectuăm analize și investigații medicale, personalizăm programul WeSlim potrivit obiectivului tău de greutate.


👉PASUL 3: Ai atins greutatea dorită și reușești să o menții. Te bucuri de sănătatea ta. Te bucuri cu adevărat de alimentele preferate, într-un mod temperat și sănătos pentru organismul tău.



Vizitează💻https://www.weslim.ro/pentru mai multe informații.

_________________________________

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la📞0799.948.200 sau📞0244.433.802 sau vă puteți programa online prin formularul de programare online de aici:https://clinicaroua.ro/programare-online





_________________________________

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la📞0799.948.200 sau📞0244.433.802


39 afișări0 comentarii
bottom of page