top of page
Caută

90 și 95% dintre diete dau greș! Află de ce, de la specialiștii WeSlim Romania.


Tot mai mulți dinte noi am început să înțelegem și să acceptă m ideea că dietele – pe care le începi astăzi și le ții o perioada limitată – nu sunt o soluție viabilă pe termen lung. De fapt, studiile au arătat că aproximativ 90 și 95% dintre diete dau greș. Mai mult decât atât, multe diete duc la acumularea kilogramelor în plus prin efectul yo-yo.


Specialiștii WeSlim România îi învață pe oameni cum să mănânce într-un mod care să le asigure o relație sănătoasă cu alimentele, o stare bună de sănătate și o greutate ideală. În esență, obiectivul programelor WeSlim este acela de a avea un stil de viață sănătos, atât pentru fizic, cât și pentru psihic.


Alege să investești într-o versiune a ta mai sănătoasă, mai încrezătoare și mai fericită. Alege unul dintre programele de scădere ponderală WeSlim Romania.






👉PASUL 1: programare pentru consultația inițială

👉PASUL 2: Efectuăm analize și investigații medicale, personalizăm programul WeSlim potrivit obiectivului tău de greutate.

👉PASUL 3: Ai atins greutatea dorită și reușești să o menții. Te bucuri de sănătatea ta. Te bucuri cu adevărat de alimentele preferate, într-un mod temperat și sănătos pentru organismul tău.



Vizitează💻https://www.weslim.ro/pentru mai multe informații.

_________________________________

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la📞0799.948.200 sau📞0244.433.802 sau vă puteți programa online prin formularul de programare online de aici:https://clinicaroua.ro/programare-online





_________________________________

Pentru mai multe detalii ne puteți contacta la📞0799.948.200 sau📞0244.433.802


47 afișări0 comentarii
bottom of page